Content voor Ingelogde Gebruikers

Vitoria Eetkamertafel

595,00695,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Beschrijving

Vitoria Eetkamertafel

Prachtige Massieve Lifestyle eetkamertafel tijdelijk voor de beste prijs van Nederland.

200 x 100 €595

240 x 100 €695

Met trots introduceren wij onze Vitoria Lifestyle tafelcollectie.

Al onze eetkamertafels worden volledig met de hand gemaakt van massief tropisch hardhout. De hardhouten bladen uit de Vitoria Lifestyle  collectie hebben een prachtig facet geslepen rand en licht gebogen zijkanten. Deze combinatie plaatst de tafel stijlvol maar subtiel in elke ruimte en interieur.

Of je nu zoekt naar modern of juist stoer, lifestyle of robuust. Door de keuze uit verschillende stalen poten en pootkleuren past de Vitoria tafelcollectie naadloos in elke setting.

Elk hardhouten tafelblad is geheel massief (dus niet opgedikt!*).

De Vitoria collectie biedt een keuze uit verschillende soorten onderstellen (X en U) in zwart, wit of raw metal. Bij de eetkamertafel is montage van het onderstel mogelijk op 3 plaatsen onder het blad. Je bepaalt dus zelf de ideale afstand tussen de poten.

Bij de productie van onze tafels houden wij rekening met mens en milieu. Alle tafels hebben een keurmerk. Dit houdt in dat al ons tropisch hardhout van duurzaam beheerde bossen afkomstig is. Door slimme productie en import nu voor de laagste prijs van Nederland. Duurzaam voor een eerlijke prijs.

* Bij een opgedikt blad wordt er een rand onder het blad gemaakt waardoor het lijkt dat het blad dikker is. Let hier op bij aankoop. Alle eetkamertafels in onze collectie zijn geheel massief.

Extra informatie

Afmeting

200 x 100 cm, 240 x 100 cm

Scroll naar boven